Pariterapia

Pariterapiaan voidaan tulla kun halutaan lisätä tietämystä parisuhteesta ja sen kehitysvaiheista tai kun halutaan miettiä keinoja suhteen parantamiseksi tai vahvistamiseksi. Apua voidaan hakea myös erilaisissa parisuhteen kriiseissä tai silloin, kun ero näyttää jo väistämättömältä. Pariterapiassa voidaan pohtia halutaanko olla yhdessä vai ei. Apua voidaan hakea myös sen miettimiseksi, miten elämä voisi jatkua eron jälkeen. Tilannetta on hyvä pohtia huolella myös lasten kannalta.

Pariterapiaan tullaan yleensä yhdessä, mutta apua voi hakea yksinkin. Tapaamiset kestävät yleensä 1 - 1½ tuntia ja niitä on keskimäärin 2-4 viikon välein. Kriisitilanteissa tapaamisia voi olla useamminkin. Joskus muutama käyntikerta riittää, mutta tarpeen mukaan tapaamisia voidaan jatkaa pidempäänkin. Tilannetta kartoitetaan yhdessä terapeutin kanssa, mutta pari itse määrittelee toiveensa ja tavoitteensa terapian suhteen.

Viitekehitykseni on psykodynaaminen. Uskon, että kaikki elämänkokemuksemme vaikuttavat siihen, minkälaisiksi tulemme. Henkinen kasvu on elinikäinen prosessi. Pohja kehitykselle ja myöhemmille ihmissuhteille, myös parisuhteelle, luodaan jo lapsuudessa.

Tarjoan pariterapiaa Huittisissa.

Anne Maria Kinnunen
Myllykuja 2
32700 Huittinen

Puhelin:
040 - 579 5541

Sähköposti:
anne-kinnunen@suomi24.fi

KELA -pätevyys pariterapiassa, yksilöterapiassa sekä perheterapiassa.